H&M nytt smink! | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

H&M nytt smink!

IMG_3793 copy

IMG_3791 copy

IMG_3795 copy

IMG_3794 copy


Jag sprang förbi H&M idag och insåg att deras nya smink nu landat i butik. Jag har sett och läst om några av produkterna på nätet så jag var såklart tvungen att ta en närmare titt! (Därav mobilbilder, sorry!) Förpackningarna är stilrena och riktigt snygga om än plastiga. Jag swatchade lite skuggor, pennor och läppstift på handen och blev faktiskt förvånad över både kvalitet och pigment! Tidigare har jag inte rekommenderat nån att handla H&M’s egna smink eftersom det mesta var skräp, men nu blev jag faktiskt lite imponerad. Heja H&M!

Jag köpte faktiskt med mig några saker hem som jag ska prova och visa er. Kan ni gissa vad jag köpte? 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats