Depend Höstmingel | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

Depend Höstmingel

depend1

depend2

depend3

depend4

hornsbergsstrand


Igår bjöd Depend in till höstmingel för att visa alla nya lack som kommer inom kort. Vi var inbjudna till restaurangen Gotland Grill vid Hornsbergs Strand. På plats bjöds det till en början på bubbel och manikyr. Jag valde ett säkert kort – rött! Fick så himla fin lackning av en jättesöt tjej 🙂 Jag ska visa er lite senare.

Därefter så bjöds det på buffé och en närmare presentation av de nya kollektionerna samt en liten lektion om hur man vårdar naglarna allra bäst. Jag måste erkänna att jag är superdålig på allt som har med naglar att göra. Nagelolja, nagelbandskräm, underlack.. you name it! Så de var superintressant att få lära sig lite mer av duktiga Beatrice Gull som är pressansvarig på Depend och har 15 års erfarenhet i märket.

Därefter fick vi fylla små korgar med de pressprover vi önskade. Så himla smart istället för att man får massa färger som man själv inte använder! Jag ska självklart också visa er vilka färger jag fick med mig hem 🙂

Efter eventet mötte jag mina vänner Emelie och André som bor precis bredvid. Dom var ute och gick en promenad med deras lilla nyfödda son som bara är ett par veckor gammal, så himla söt 🙂 Vädret var också perfekt igår så en liten kvällspromenad var verkligen ett toppenavslut på dagen!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats