Catch your eye | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

Catch your eye

IMG_8229

IMG_8237

Depend 7 day – Catch your eye


Här är en närmare bild på lackningen som jag fick på Depends höstevent förra veckan! 🙂 Under hela sommaren har jag haft ljusa lack men eftersom vi börjar gå mot höst så valde jag ett mörkrött. Först la tjejen ett baslack och därefter 2 lager av det röda lacket och till sist 2 lager topplack. Alla lacken tillhör 7 day serien men det satt inte 7 dagar på mig. Det höll ca 3 dagar innan det började skavas av lite och idag, 4 dagar efter lackningen så tog jag bort det. Jag är ändå imponerad av hur fint det blev (det blir som ett gel-lack) hur blank det blev och hur bra det faktiskt satt ändå 🙂 Jag är mega nöjd och ska sätta igång och lacka naglarna med någon av de andra färgerna jag fick hem. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats