Motives Matte Lipstick | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

Motives Matte Lipstick

IMG_8336

IMG_8342

IMG_8343

 Caress // Smolder // Erotic

IMG_8349

Caress


Det händer en del saker just nu och därför är uppdateringen inte på topp, men det kommer bli föränding på det.. ni kommer snart få se 🙂

Jag har fått hem otroligt fina grejer som jag ska visa er och vi börjar med dessa matta läppstift från amerikanska Motives Cosmetics. Hylsan i mörkblå och guld känns väldigt lyxig. Stiftens konsistens är väldigt torr och lite svårarbetad, dom glider liksom inte på läpparna utan man måste vara ganska precis när man målar. Känslan på läpparna är dock väldigt behaglig, det känns knappt att man har något på. Jag brukar ogilla matta läppstift som känns torra och sträva på läpparna men dessa känns inte alls så. Kommer i totalt 11 färger.

Motives säljs inte i Sverige men man kan beställa online på www.motivescosmetics.com

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats