H&M Wheel Dark Skin Foundationpalett | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

H&M Wheel Dark Skin Foundationpalett

hm

H&M Wheel Dark Skin Foundationpalett


För nån vecka sedan så träffade jag en tjej som har startat en grupp på Facebook för mörkhyade där man kan diskutera smink. Gruppen är låst och jag vet inte riktigt vart gränsen går men hon godkänner i alla fall inte dom som är “ljusa” utan endast “mörkhyade”. Inne i denna grupp så delar sedan kvinnor (och säkert män) med sig av deras tips på produkter/märken osv. som passar mörkade hudtoner. Skitsmart tycker jag eftersom det inte finns så himla många märken här i Sverige som har mörkare toner. Dock såg jag att H&M nu i deras nya kollektion har släppt en foundationpalett för mörkhyade med 4 olika nyanser så man kan blanda till sin egen hudton. Tummen upp för H&M!

Gruppen på facebook heter förresten “Black Vogue” om någon undrar 🙂 Dom har även en youtube kanal där dom delar med sig av sminktips!

 

lovetteyourtube

bild lånad från http://www.afrikahalsa.se

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats