Pressfrukost med LCC | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

Pressfrukost med LCC

11875494_1035531123147794_187957638_n


Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg. Själv checkade jag in på Hotell Kungsträdgården igår och fick en lyxig helkroppsmassage med LCC (Löwengrip Color & Care) nya home spa produkter som släpps om et par veckor. Efter det serverades det en 9-rättersmiddag (!!) och vi var ett gäng på 10 bloggare/journalister som hade en riktigt trevlig kväll. Därefter väntade en mysig hotellsäng och jag sov som en prinsessa under en gigantisk kristallkrona.

Imorse startade dagen med pressfrukost och Isabella själv förklarade tanken bakom hennes produkter. Jag ska berätta lite mer i ett inlägg senare 🙂

Senare idag ska jag iväg till salong Ellui på söder. Kate ska få gå lös på mitt hår igen och denna gång blir det en större förrändring kan jag lova! Före och efterbilder kommer 😉

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats