En stor förändring! | isastarmakeup - skönhetsblogg

isastarmakeup – skönhetsblogg

Annons

En stor förändring!

IMG_4726 copy


Hej vänner! Vill bara kika in och säga att jag har inte slutat blogga, även om det är lite tyst här just nu, utan snarare tvärtom. Från och med nästa vecka kommer ni se en stor förändring på bloggen och uppdateringen kommer till och med bli mycket bättre än tidigare! 🙂 Jag har massor av produkter och sminkningar som kommer komma upp inom kort. Så över helgen blir det lite tomt och i nästa vecka kör vi på nytt, ok? Ni kommer att förstå 😉

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Andersson

    Jättefina sminkning. 😀 Älskar smink och vill studera i en Utbildning och bli makeup och hårstylist, men vill känna in pengar först och spara undan till en sån utbildning. Inte billigt. Men vill man så vill man, älskar din blogg. 😀 

    1. isabellengqvist

      Va kul! Jag sparade också in pengar till min utbildning och betalade hela med en gång.. dock är det ett par år sedan och betydligt dyrare idag! Tusen tack, så glad jag blir! 🙂

Annons
stats